Kantoor

Administratie uitbesteden Oisterwijk

Administratie kunt u met gemak uitbesteden aan de professionals van administratiekantoor Van Keulen & Co in Oisterwijk! Al ruim 30 jaar verzorgen wij de administratie en boekhouding van verschillende midden- en kleinbedrijven en particulieren in de omgeving van Tilburg. Onze vakkundige kennis gebruiken we graag om u verder te helpen bij het opzetten van een handig boekhoudprogramma en een overzichtelijke administratie. Daarnaast kunnen we u tevens enkele taken uit handen nemen waardoor u meer tijd over houdt voor uw passie!

administratief medewerkster

Administratie uitbesteden aan Van Keulen & Co in Oisterwijk

Bij administratiekantoor Van Keulen & CO staat een persoonlijke service en prettige samenwerking hoog in het vaandel. Door samen op zoek te gaan naar oplossingen en een efficiënte werkwijze kunnen we u op pad helpen bij het opzetten van een goede bedrijfsvoering. Daarnaast kunt u er tevens voor kiezen om uw administratie uit te besteden aan onze deskundige medewerkers in Oisterwijk. In overleg met u kunnen we verschillende administratieve taken voor u verzorgen evenals de boekhouding en de salarisadministratie. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons dan gerust om advies!

Onze tarieven

De tarieven van onze diensten verschillende per type werkzaamheden. Administratie uitbesteden aan Van Keulen & Co in Oisterwijk zal u meer kosten dan bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Bel ons op 013-5282915.

Jaar voor
MKB/Particulier

Contact opnemen

[recaptcha]

Postbus 137 5060 AC Oisterwijk