Kantoor

Administratiekantoor midden en klein bedrijf

administratief medewerksterVan Keulen & Co is uw administratiekantoor gespecialiseerd in midden en klein bedrijf administratie. Grote bedrijven hebben vaak een speciale afdeling waar de complete administratie van het bedrijf wordt geregeld. Bij midden  en klein bedrijven evenals bij particulieren liggen deze taken vaak bij de eigenaar. Deze verzorgt onder meer de salarisadministratie, boekhouding en andere papierzaken. Bij Van Keulen & Co begrijpen we dat u geen bedrijf bent begonnen omdat u de boekhouding zo leuk vindt en nemen wij u deze taak graag uit handen!

Administratiekantoor voor midden en klein bedrijf

Vanuit ons administratiekantoor in Oisterwijk ondersteunen en adviseren we dagelijkse het midden en klein bedrijf in de regio van Tilburg op het gebied van administratie en boekhouding. Onze deskundige medewerkers kunnen onder meer voor u de volgende taken verzorgen:

  • Maand-, kwartaal- en jaarrapportages
  • Boekhouding
  • Opstellen van begrotingen
  • Salarisadministratie
  • Belastingaangifte

Uiteraard kunnen we u ook voorzien van een advies op maat waarmee u zelf aan de slag kunt met uw administratie.

Afspraak maken

Zou u graag een keer langskomen op ons administratiekantoor om te praten over uw midden en klein bedrijf? Maak dan snel een afspraak om kennis te maken en kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! U kunt hiervoor tijdens kantooruren bellen naar 013-5282915.

Jaar voor
MKB/Particulier

Contact opnemen

[recaptcha]

Postbus 137 5060 AC Oisterwijk