Kantoor

Online boekhouden klein bedrijf

Online boekhouden is voor een klein bedrijf geen enkel probleem meer dankzij de Unit 4 software van Van Keulen & Co! Wij zijn een veelzijdig en dynamisch administratiekantoor in Oisterwijk met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en administratie voor een klein bedrijf. De combinatie van ons vakkundig personeel, onze accurate kennis en een persoonlijke service maken van ons de ideale partner voor hulp bij uw bedrijfsadministratie. Wij zullen al uw zaken tot in de puntjes perfect afhandelen waardoor u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken!

administratief medewerksterOnline boekhouden voor een klein bedrijf

Waar grote bedrijven vaak verschillende specialisten in huis hebben om hun aangifte te regelen, de administratie bij te werken en de boekhouding te verzorgen is boekhouden van MKB en particulieren een hele opgave. Om zelf niet enkel met deze saaie papierzaken bezig te zijn hebben we bij Van Keulen & Co een ideaal online boekhoudprogramma voor u samengesteld. Online boekhouden wordt voor een klein bedrijf steeds aantrekkelijker en wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen voor uw bedrijf!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het online boekhouden met Unit 4 of zou u de administratie van uw klein bedrijf graag willen uitbesteden aan onze deskundige medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en kom snel kennismaken tijdens een afspraak!

 

 

 

Jaar voor
MKB/Particulier

Contact opnemen

[recaptcha]

Postbus 137 5060 AC Oisterwijk