Kantoor

Hulp bij boekhouding

Kunt u de nodige hulp gebruiken om uw boekhouding op orde te brengen en te houden? Bij Van Keulen & Co helpen we u graag de boel op een rijtje te krijgen! Al ruim 30 jaar kunnen we u helpen en adviseren op het gebied van bedrijfsadministratie en boekhouden. Door de jaren heen hebben we de nodige kennis opgedaan en ons gespecialiseerd in het midden en kleinbedrijf en particulieren. Omdat voor deze relatief kleine ondernemingen hulp niet erg vanzelfsprekend is bieden wij graag onze kennis en kunde aan!

administratief medewerkster

Onze hulp bij boekhouding

Op onze administratiekantoor in Oisterwijk staan onze deskundigen dagelijks klaar om u de nodige hulp bij uw boekhouding en administratie te bieden. Als specialist zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in het vakgebied waardoor we u zeer accuraat en goed van dienst kunnen zijn. Naast de nodige hulp bij het verzorgen van uw boekhouding kunnen we u ook een deskundig advies geven waarmee u zelf aan de slag kunt gaan!

Unit 4

Om zelf uw boekhouding te verzorgen hebben we onze eigen software ontworpen. Met Unit 4 kunt u helemaal op uw eigen manier uw bedrijfsadministratie bijhouden waardoor u geen hulp bij de boekhouding meer nodig heeft. Zou u graag hulp willen van een van onze specialisten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Unit 4? Vraag ons dan gerust om meer informatie!

Jaar voor
MKB/Particulier

Contact opnemen

[recaptcha]

Postbus 137 5060 AC Oisterwijk