Kantoor

Boekhouding uitbesteden Oisterwijk

Wanneer u als MKB of particulier uw boekhouding wilt uitbesteden, bent u bij Van Keulen & Co in Oisterwijk aan het juiste adres! Op ons administratiekantoor zijn we dagelijks bezig met de administratie en boekhouding van verschillende bedrijven uit de regio. Onze klanten stellen met name de persoonlijke service en het regelmatige contact met onze medewerkers zeer op prijs en daar doen we dan ook uitstekend ons best voor. Bent u benieuwd of we iets voor u zouden kunnen betekenen? Vraag ons dan gerust om een advies op maat!

Boekhouding uitbesteden aan Van Keulen & Co uit Oisterwijk

Van Keulen & Co heeft al ruim 30 jaar ervaring met alle taken en werkzaamheden omtrent administratie en de boekhouding van MKB en particulieren. Wanneer u uw boekhouding compleet gaat uitbesteden aan onze medewerkers om het kantoor in Oisterwijk kunt u het volgende verwachten:

  • Een accurate en netjes bijgewerkte administratie
  • Een persoonlijk fiscaal en financieel advies
  • Salarisadministratie
  • Belastingaangifte
  • Opstellen van begrotingen en rapportages
  • Online boekhoudprogramma Unit 4

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over de mogelijkheden betreffende uw boekhouding en het uitbesteden van diverse administratieve taken in Oisterwijk? Neem dan even contact met ons op via e-mail of bel naar 013-5282915 voor een direct antwoord op al uw vragen.

Jaar voor
MKB/Particulier

Contact opnemen

[recaptcha]

Postbus 137 5060 AC Oisterwijk